20 jaar Van Opstal Klimaattechniek!

20 jaar Van Opstal Klimaattechniek ! Van Opstal Klimaattechniek werd in 2001 opgericht door zaakvoerder Stef Van Opstal. Het begon destijds als eenmanszaak, maar groeide al snel uit naar een BVBA of vandaag de dag beter gekend als Besloten Vennootschap. Nu 20 jaar later is Van Opstal Klimaattechniek een HVAC-installatie bedrijf en identificeren we onszelf […]

20 jaar Van Opstal Klimaattechniek !

Van Opstal Klimaattechniek werd in 2001 opgericht door zaakvoerder Stef Van Opstal. Het begon destijds als eenmanszaak, maar groeide al snel uit naar een BVBA of vandaag de dag beter gekend als Besloten Vennootschap.

Nu 20 jaar later is Van Opstal Klimaattechniek een HVAC-installatie bedrijf en identificeren we onszelf niet meer als jong en dynamisch, maar als flexibel met veel ervaring.
Als gevestigde waarde in onze sector vinden we het als bedrijf belangrijk dat we onze klanten een volledige service kunnen aanbieden. Wij zijn dan ook een koeltechnisch gecertificeerd bedrijf en hebben ook de nodige erkenningen om onderhoud en herstellingen uit te voeren aan deze HVAC-installaties.

Ook levenslang leren vinden we als bedrijf erg belangrijk als je expert wil blijven in je sector. In een steeds verder ontwikkelende samenleving die we vandaag de dag kennen, vinden wij het belangrijk om onze medewerkers de mogelijkheid te geven zich bij te scholen via opleidingen.

Door de jaren heen is ons team gegroeid. Zo hebben we ondertussen 16 vaste medewerkers in dienst aangevuld met onderaannemers. Ons team is gedreven en bestaat één voor één uit experts die elke dag het beste van zichzelf geven om onze klanten verder te helpen. Dit team is dan ook het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf.

Onze missie

Na 20 jaar streven wij nog steeds dezelfde missie na:

Van Opstal Klimaattechniek wil de klant begeleiden bij het verkrijgen van een optimaal binnenklimaat in hun woning of bedrijfsgebouw en dit met kwalitatieve en energiezuinige installaties.

Wanneer je voor Van Opstal Klimaattechniek kiest, focussen wij ons op één ding: “Resultaat, enkel en alleen resultaat!”. Wat bedoelen we daarmee? Dat je niets ziet, hoort, voelt of merkt van onze werken. Je mag enkel ervaren dat het klimaat nu perfect is.

Nieuwe website

Als klein verjaardagscadeau staken we onze website in een gloednieuw jasje. Benieuwd? Neem gerust een kijkje op www.vanopstal-klimaat.be.

 

Volg ons op Facebook / LinkedIn / Instagram.

WordPress Lightbox Plugin