Ontvang gratis een vrijblijvende offerte op basis van je plannen en/of lastenboek.

Duurzame energie voor jouw woning of project

cat-icon

Geef tot 41% minder uit aan energie in vergelijking met een traditionele CV-ketel.

Een warmtepomp haalt tot 80% van zijn energie uit de omgeving. Hierdoor worden geen fossiele brandstoffen gebruikt en bespaar jij enorm. Wij bieden je niet enkel kwalitatieve modellen aan die muisstil zijn, maar ook een uitzonderlijke onderhoudsgarantie. Door onze leveranciers worden wij als ‘core partner’ gezien. Dit hebben we verdiend door steeds vakkundige installaties te plaatsen. Hierdoor heeft u, als onze klant, recht op een verlengde garantie.

Omdat het grootste deel van de energie die een warmtepomp gebruikt uit de omgeving komt, is deze manier van verwarmen zeer duurzaam.

Er wordt wel elektriciteit gebruikt om de energie op te wekken, maar in vergelijking met een traditionele elektrische verwarming, wordt er met een warmtepomp minimum 4 keer zoveel warmte gegenereerd.

Om deze reden zakt je EPB-Score enorm wanneer je gebruik maakt van een warmtepomp.

De lucht/lucht warmtepomp neemt warmte uit de buitenlucht om je woning te verwarmen.

Dit systeem wordt aangedreven door 80% energie uit de lucht en 20% elektriciteit. Hiermee verwarmen we uw woning met een energierendement van A+++, het hoogst mogelijke energie rendement op de markt. 

Een extra bonus is dat je dit systeem in de zomer ook kan gebruiken om de binnenlucht af te koelen. 

Net als bij een lucht/lucht warmtepomp, neemt de lucht/water warmtepomp zijn warmte vanuit de buitenlucht. In plaats van de warmte rechtstreeks in de ruimte te brengen, wordt deze gebruikt om water op te warmen.

Vervolgens kan je dit warm water gebruiken zoals je CV-ketel dat nu doet; voor vloerverwarming, de centrale verwarming, maar ook te gebruiken voor uw sanitair warm water of zwembad.

In vergelijking met een normale CV-ketel, geef je zo ongeveer 40% minder uit aan verwarmingskosten.

De warmtepompboiler is een modern alternatief op de traditionele elektrische boiler. Hij maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen en heeft een zeer hoog energierendement. Verder werkt het net zoals een traditionele elektrische boiler; je warmt water op dat je dan gebruikt voor sanitair warm water.

Maar omdat 70-80% van de warmte uit de omgeving komt, maak je ook meteen 3 tot 4 keer zoveel warmte aan met dezelfde hoeveelheid elektriciteit. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portefeuille.

banner
Talloze mogelijkheden

Het warme water kan vervolgens traditioneel afgegeven worden aan vloerverwarming, wandverwarming, radiatoren of LT-radiatoren. Maar de thermastage maakt ook moeiteloos sanitair warm water (SWW) aan dankzij het gebruik van een boiler.

De intelligente Siemens verwarmingsregeling zorgt continu voor een aangename binnentemperatuur. De thermastage laat zich moeiteloos installeren in nieuwbouw en renovatiewoningen.

Onze Partners:

Van Opstal Klimaat-Energie is kiezen voor

feature-icon

Snelle plaatsing door efficiënte planning

Zodat je niet vast zit in koude of hitte.

feature-icon

Zuinige toestellen van de hoogste kwaliteit

Om jouw energiefactuur te drukken

feature-icon

Propere afwerking en vlekkeloze plaatsing

Zodat je achteraf geen overbodig werk hebt

Plaatsing met onderhoudsgarantie.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Kies je voor Van Opstal Klimaat-Energie om je warmtepomp te laten plaatsen? Dan geniet je ook van het voordeel dat wij bevoegd zijn om herstellingen zelf uit te voeren – hierdoor zijn we niet afhankelijk van de interventiesnelheid van onze leverancier. Elk van onze warmtepompen kunnen snel en ordelijk geplaatst worden zonder grondwerken. Je kan ons contacteren voor vrijblijvend advies of je plannen opsturen om meteen een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Reviews van onze klanten

Klanten geven ons een score van 4,6/5

Van Opstal Klimaattechniek IconVan Opstal Klimaattechniek

Sint Lenaartseweg, Wuustwezel

4,7 24 reviews

 • Avatar Annick Meesschaert ★★★★★ een week geleden
  Huis ook zeer proper achtergelaten
 • Avatar Ludo Wouters ★★★★★ een week geleden
  Zeer zorgvuldig geplaatst door de techniekers. Na de werken alles zeer proper opgekuist.
 • Avatar Jeffrey S'Jegers ★★★★★ een maand geleden
  Wij zijn heel tevreden van de plaatsing en de afwerking van de 2 airco's en buitenunit! De 2 techniekers hebben alles super netjes uitgevoerd en achtergelaten! Nogmaals bedankt!
 • Avatar Sam Vanaken ★★★★★ een maand geleden
  Zeer vlotte communicatie vanaf het begin. De eigenaar is de uitleg komen doen en heeft op maat van onze ruimte een toestel voorgesteld.We zijn gegaan voor een airco zonder buitenunit gezien de ligging van de kamer.De installateurs waren op de minuut op tijd (zeldzaam) en hebben de installatie netjes uitgevoerd.Systeem werkt goed en hebben het aangeraden aan vrienden die ook twee units hebben geplaats via de firma.Noggis merci!
 • Avatar Jef Adriaenssens ★★★★★ 4 months ago
 • Avatar Stefan Havelaerts ★★★★★ a year ago

WordPress Lightbox Plugin