Vlot, veilig en duurzaam werken met Van Opstal Klimaat-Energie

Wanneer je voor Van Opstal Klimaat-Energie kiest, focussen wij ons op één ding: “Resultaat, enkel en alleen resultaat!”. Wat bedoelen we daarmee? Dat je niets ziet, hoort, voelt of merkt van onze werken. Je mag enkel ervaren dat het klimaat nu perfect is.

expert-HVAC-systems

Een gevestigde waarde met de klant op de eerste plaats

Al sinds 2001 zijn we de gevestigde waarde in onze sector, zowel voor particulieren als voor bedrijven; voor nieuwbouwprojecten als renovaties en dit ook voor heating, ventilation en airconditioning.

Onze grote trots is dat het merendeel van onze klanten ons kent via mond-tot-mondreclame. Dat wil zeggen dat iedereen die we verder helpen, ons met plezier aanbeveelt. Dat kan je trouwens ook zien aan onze reviews.

 

 

 

Snelle en correcte werken zonder zorg of last

Die klantentevredenheid – 4,6 sterren op Google met meer dan 600 geplaatste airco’s in 2023 – komt er niet enkel door het werk dat we leveren. Wat ons echt sterk maakt, is onze expertise. Wij denken mee met onze klant.

Jij vertelt ons welk resultaat je wil bekomen, wij tonen je hoe je dat best doet. Zo haal je het meeste uit je investering, bespaar je meer op je energiefactuur en garandeer je een optimale werking zonder last van tocht, stof of geluid.

Maar dat is zelfs niet de voornaamste reden om voor ons te kiezen.

Onze grootste meerwaarde is onze duurzaamheid. Zo kunnen wij onze klanten een verlengde garantie aanbieden. Die krijgen we van onze leveranciers om twee redenen;

 1. We plaatsen hun producten met zorg en oog voor detail. Hierdoor gaat het product meteen veel langer mee en kan men dus ook een langere garantie geven.
 2. We zijn één van de zeldzame bedrijven die zowel bevoegd is om plaatsingen zoals herstellingen uit te voeren. Dat wil zeggen dat als er toch iets misgaat, onze klant binnen de kortst mogelijke tijd wordt verder geholpen.

En de persoon die daar het meeste profijt uit haalt, ben jij natuurlijk.

 

 

Wordt geholpen door experten.

Contacteer ons voor een gratis offerte of vrijblijvend advies. Eén van onze ervaren experten helpt je snel verder.

Kies je uiteindelijk voor Van Opstal Klimaat-Energie? Dan krijg je meteen één contactpersoon toegewezen die het project in goede banen leidt en waarbij jij steeds terecht kan met je vragen of zorgen en dit voor zowel heating, ventilation & airconditioning.

Onze Partners:

ALTIJD HET PERFECTE KLIMAAT MET

Een topteam waar je op kan rekenen

Wij werven aan

Wil jij uitmaken van een topteam? En heb je de nodige skills? Solliciteer via de knop hier onder!

Reviews van onze klanten

Klanten geven ons een score van 4,6/5

Van Opstal Klimaattechniek IconVan Opstal Klimaattechniek

Sint Lenaartseweg, Wuustwezel

4,7 24 reviews

 • Avatar Annick Meesschaert ★★★★★ een week geleden
  Huis ook zeer proper achtergelaten
 • Avatar Ludo Wouters ★★★★★ een week geleden
  Zeer zorgvuldig geplaatst door de techniekers. Na de werken alles zeer proper opgekuist.
 • Avatar Jeffrey S'Jegers ★★★★★ een maand geleden
  Wij zijn heel tevreden van de plaatsing en de afwerking van de 2 airco's en buitenunit! De 2 techniekers hebben alles super netjes uitgevoerd en achtergelaten! Nogmaals bedankt!
 • Avatar Sam Vanaken ★★★★★ een maand geleden
  Zeer vlotte communicatie vanaf het begin. De eigenaar is de uitleg komen doen en heeft op maat van onze ruimte een toestel voorgesteld.We zijn gegaan voor een airco zonder buitenunit gezien de ligging van de kamer.De installateurs waren op de minuut op tijd (zeldzaam) en hebben de installatie netjes uitgevoerd.Systeem werkt goed en hebben het aangeraden aan vrienden die ook twee units hebben geplaats via de firma.Noggis merci!
 • Avatar Jef Adriaenssens ★★★★★ 4 months ago
 • Avatar Stefan Havelaerts ★★★★★ a year ago

WordPress Lightbox Plugin