Ontvang gratis een offerte op basis van je plannen en/of lastenboek.

Ventilatie ontworpen voor jouw gezondheid en comfort

cat-icon

Gezonde lucht zonder energieverlies

Ventileren is het toevoeren van verse zuurstof en het afvoeren van schadelijke stoffen zonder energie te verliezen, en dat vergt expertise.

Nieuwbouwproject of renovatie? Wij zoeken mee naar de best mogelijke oplossing. Hierbij leggen we de prioriteit bij jouw comfort en gezondheid.

Daarom gebruiken we ook enkel ventilatiesystemen van het type C+ & D. Type C+ werkt met een vraaggestuurde mechanische afvoer waardoor de ongezonde lucht sneller afgevoerd wordt uit vochtige ruimtes.

Type D is uniek omdat het ons toelaat de warmte uit de afgevoerde lucht te halen en deze door te geven aan de toegevoerde verse lucht. Dit met een rendement van + 90%.

Bij elk systeem dat we plaatsen, leggen we de nadruk op de ervaring van onze klant. Jij mag minimaal iets zien, horen of voelen… Enkel comfort ervaren.

Dat betekent in de praktijk dat we de werken ordelijk uitvoeren, dat je de ventilatie minimaal tot niet zal horen werken en dat je geen last zal hebben van tocht of luchtstromen.

Het gemiddelde gezin voegt per dag 10 tot 15 liter water toe aan de lucht in zijn woning. Dat doen we door te wassen, koken, douchen, … maar ook simpelweg door te ademen.

Wanneer dit vocht niet correct wordt afgevoerd, leidt dit tot schimmels die schadelijk zijn voor onze gezondheid en vieze geurtjes met zich meebrengen. Dit voorkom je met een goede ventilatie.

Net zoals ventilatie het vormen van schadelijke schimmels voorkomt, voorkomt het ook de ophoping van andere schadelijke stoffen zoals bijvoorbeeld CO².

Een ventilatiesysteem zorgt zo voor een constante toevoer van gezonde lucht waardoor de schadelijke stoffen (in normale omstandigheden) nooit hun kritieke massa kunnen bereiken.

Dit betekent niet enkel dat jij veilig bent, maar ook dat je minder snel vermoeid wordt.

Onze Partners:

Wij staan je graag bij met onze expertise.

Vraag uw gratis offerte aan

Kies je uiteindelijk voor ons? Dan kan je zeker zijn van een vlotte werking. Zo werken we elk project af binnen de afgesproken periode en word je steeds verder geholpen door een vast contactpersoon die op de hoogte is van elk detail binnen het project. Neem nu contact op voor vrijblijvend advies of stuur ons meteen je plannen en/of lastenboek om een gratis offerte te ontvangen.

Reviews van onze klanten

Klanten geven ons een score van 4,6/5

Van Opstal Klimaattechniek IconVan Opstal Klimaattechniek

Sint Lenaartseweg, Wuustwezel

4,7 24 reviews

 • Avatar Annick Meesschaert ★★★★★ een week geleden
  Huis ook zeer proper achtergelaten
 • Avatar Ludo Wouters ★★★★★ een week geleden
  Zeer zorgvuldig geplaatst door de techniekers. Na de werken alles zeer proper opgekuist.
 • Avatar Jeffrey S'Jegers ★★★★★ een maand geleden
  Wij zijn heel tevreden van de plaatsing en de afwerking van de 2 airco's en buitenunit! De 2 techniekers hebben alles super netjes uitgevoerd en achtergelaten! Nogmaals bedankt!
 • Avatar Sam Vanaken ★★★★★ een maand geleden
  Zeer vlotte communicatie vanaf het begin. De eigenaar is de uitleg komen doen en heeft op maat van onze ruimte een toestel voorgesteld.We zijn gegaan voor een airco zonder buitenunit gezien de ligging van de kamer.De installateurs waren op de minuut op tijd (zeldzaam) en hebben de installatie netjes uitgevoerd.Systeem werkt goed en hebben het aangeraden aan vrienden die ook twee units hebben geplaats via de firma.Noggis merci!
 • Avatar Jef Adriaenssens ★★★★★ 4 months ago
 • Avatar Stefan Havelaerts ★★★★★ a year ago

WordPress Lightbox Plugin