Onze airco experts plaatsen op korte termijn.

Stille, praktische & modieuze airco's voor elk interieur.

cat-icon

Altijd de exacte temperatuur die jij wil zonder geluid, tocht of stof met een ijzersterke garantie. + Wij plaatsen op korte termijn!

De airco’s die we plaatsen, worden feilloos geïntegreerd in de ruimte. Hierbij geven we u het gevoel dat er geen airco systeem aanwezig is. Wat u zal ervaren is een perfect klimaat als resultaat. Deze dienstverlening doen we zowel voor gezinnen als voor KMO's.

We selecteerden de beste prijs/kwaliteit airco's voor de ultieme klimaat ervaring.

De airco’s die we aanbieden, zijn zorgvuldig gekozen uit het gigantische aanbod dat de markt overspoelt. Hierin zoeken wij steeds naar de bovenste 1% van modellen. Onze prioriteit ligt hierbij op geruisloosheid. Zo bieden we geluidsarme toestellen aan, onder andere toestellen met een minimum van 18,5 decibel.

Ook wij denken aan de toekomst met ons A++ Label.

Wij zoeken steeds naar modellen die zo weinig mogelijk verbruiken, hierdoor besparen we u kosten en dragen we bij aan een beter milieu.

Elk van onze modellen hebben zo een A++ label. Bovendien denken we tijdens de plaatsing ook steeds na over de aard van de ruimte. Door de airco(‘s) op de juiste plek in de ruimte te plaatsen, ervaar je meteen een groter effect met minder energieverbruik.

Verlengde garanties zodat u op uw twee oren kan slapen in een heerlijk klimaat.

In 2023 plaatsten we meer dan 600 aircosystemen en ook u helpen we graag op dezelfde manier verder. Op elk van deze modellen, verschillend van merk tot merk, bieden we een verlengde garantie aan. Dit vaak in combinatie met een onderhoudsovereenkomst. 

Als één van onze klanten geniet u van onze service-garantie. Gaat er iets mis, bevries je in de koude of puf je in de warmte? Dan zijn wij er steeds om dit zo snel mogelijk op te lossen.

600 Airco's geplaatst in 2023 zodat u geniet van tal van voordelen en expertise.

In 2023 hebben wij samen met onze echte vakmannen meer dan 600 airco toestellen geplaatst en daarmee 100’en mensen gelukkig gemaakt. En uiteraard willen we hier nog meer mensen mee verder helpen. Aarzel dus niet om ons te contacteren!

Onze Partners:

Laat je vakkundig begeleiden door onze experten.

Neem nu contact op voor een vrijblijvende prijsbepaling. Dan helpt één van onze experten je persoonlijk verder. We kunnen zo snel als 72u na je aanvraag contact opnemen en in de meeste gevallen duurt de plaatsing slechts één dag. Als jij op zoek bent naar een klimaatoplossing waarop je kan vertrouwen, neem dan nu contact op.

Reviews van onze klanten

Klanten geven ons een score van 4,6/5

Van Opstal Klimaattechniek IconVan Opstal Klimaattechniek

Sint Lenaartseweg, Wuustwezel

4,7 24 reviews

 • Avatar Annick Meesschaert ★★★★★ een week geleden
  Huis ook zeer proper achtergelaten
 • Avatar Ludo Wouters ★★★★★ een week geleden
  Zeer zorgvuldig geplaatst door de techniekers. Na de werken alles zeer proper opgekuist.
 • Avatar Jeffrey S'Jegers ★★★★★ een maand geleden
  Wij zijn heel tevreden van de plaatsing en de afwerking van de 2 airco's en buitenunit! De 2 techniekers hebben alles super netjes uitgevoerd en achtergelaten! Nogmaals bedankt!
 • Avatar Sam Vanaken ★★★★★ een maand geleden
  Zeer vlotte communicatie vanaf het begin. De eigenaar is de uitleg komen doen en heeft op maat van onze ruimte een toestel voorgesteld.We zijn gegaan voor een airco zonder buitenunit gezien de ligging van de kamer.De installateurs waren op de minuut op tijd (zeldzaam) en hebben de installatie netjes uitgevoerd.Systeem werkt goed en hebben het aangeraden aan vrienden die ook twee units hebben geplaats via de firma.Noggis merci!
 • Avatar Jef Adriaenssens ★★★★★ 4 months ago
 • Avatar Stefan Havelaerts ★★★★★ a year ago

WordPress Lightbox Plugin