Van Opstal Klimaat-Energie

Maak het jezelf eenvoudig en kies voor één partner

cat-icon

Voor architecten en projectontwikkelaars

Bij het ontwikkelen of renoveren van grotere projecten heb je altijd meer dan genoeg aan je hoofd. Omdat we dat begrijpen, bieden we uitsluitend voor die projecten ook enkele extra diensten aan.

Aan de basis van elk totaalproject ligt natuurlijk Heating, Ventilation & Airconditioning. Onze techniekers hebben echter een uitgebreide opleiding gekregen waardoor we je in veel verdere maten kunnen bijstaan bij het afwerken van elk project.

Zo zorgen we ervoor dat jij een groter deel van het project kan overdragen aan slechts één partij met één contactpersoon. Hierdoor wordt het voor jou meteen eenvoudiger om het hele project in goede banen te leiden.

Eén van de meerwaardes die we bieden bij grote projecten is het plaatsen van het sanitair. Denk hierbij aan toiletten, urinoirs, handenwassers of sanitaire voorzieningen in de keuken.

Zo sparen je niet enkel extra werk uit, maar kan je er ook zeker van zijn dat de verschillende technieken elkaar niet hinderen.

In elke nieuwbouwwoning worden de leidingen voor sanitair, verwarmingsketel of warmtepomp en airco in dezelfde periode geplaatst. Het is een meerwaarde dat we in tegelijkertijd de elektrische leidingen plaatsen. Dit ook weer zodat verschillende technieken elkaar niet hinderen. Inmiddels hebben we een 100-tal woningen zo uitgevoerd.

Onze Partners:

Worden wij jouw nieuwe partner?

Stuur ons je plannen, lastenboek en/of meetstaat op en wij maken meteen een vrijblijvende offerte voor jou. Op de werf zelf, zoeken we steeds graag met je mee naar de best mogelijke oplossing. Zo zorgen we ervoor dat je niet enkel tevreden bent tijdens onze samenwerking, maar ook erna. Heb je nog vragen of wil je meteen aan de slag? Neem dan nu contact op via ons contactformulier.

Reviews van onze klanten

Klanten geven ons een score van 4,6/5

Van Opstal Klimaattechniek IconVan Opstal Klimaattechniek

Sint Lenaartseweg, Wuustwezel

4,7 24 reviews

 • Avatar Annick Meesschaert ★★★★★ een week geleden
  Huis ook zeer proper achtergelaten
 • Avatar Ludo Wouters ★★★★★ een week geleden
  Zeer zorgvuldig geplaatst door de techniekers. Na de werken alles zeer proper opgekuist.
 • Avatar Jeffrey S'Jegers ★★★★★ een maand geleden
  Wij zijn heel tevreden van de plaatsing en de afwerking van de 2 airco's en buitenunit! De 2 techniekers hebben alles super netjes uitgevoerd en achtergelaten! Nogmaals bedankt!
 • Avatar Sam Vanaken ★★★★★ een maand geleden
  Zeer vlotte communicatie vanaf het begin. De eigenaar is de uitleg komen doen en heeft op maat van onze ruimte een toestel voorgesteld.We zijn gegaan voor een airco zonder buitenunit gezien de ligging van de kamer.De installateurs waren op de minuut op tijd (zeldzaam) en hebben de installatie netjes uitgevoerd.Systeem werkt goed en hebben het aangeraden aan vrienden die ook twee units hebben geplaats via de firma.Noggis merci!
 • Avatar Jef Adriaenssens ★★★★★ 4 months ago
 • Avatar Stefan Havelaerts ★★★★★ a year ago

WordPress Lightbox Plugin